Els materials que conformen els edificis tenen, cada un d’ells, unes propietats diferents, algunes de les quals es reconeixen sobretot amb el tacte. Per exemple, el metall és llis i fred, la fusta és aspre i càlida, la pedra és rugosa i freda.
En l’arquitectura de Gaudí i, per tant, en l’arquitectura de La Pedrera, la textura dels materials és d’una gran importància, però normalment ens “conformem” en mirar-los. Els toquem?
Aquest taller pretén que els participants es fixin en la gran varietat de materials que conformen La Pedrera i en les propietats de cada un d’ells, en especial la textura.
Per poder observar bé els diferents materials disposem de mostres d’alguns d’ells i de fotocòpies amb les textures més característiques de la façana de l’edifici.
A partir d’aquí es demana als participants, en primer lloc, que es fixin en les textures de cada un dels materials i, després, que, amb les fotocòpies que els facilitem, que muntin un collage “matèric” de la façana de La Pedrera.

+ fotos (La Pedrera, 02+03.04.2011)

Una respuesta to “Explorant textures”

  1. […] Explorando texturas |   11.00 – 19.00 Fíjate en la enorme variedad de materiales que hay en La Pedrera y haz un collage. + info […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s