Trobada «Playgrounds» a Madrid

230514

madrid playground

El proper dissabte 31 de maig, aprofitant que al MNCARS hi ha l’exposició «Playgrounds. Reinventar la plaza«, s’ha organitzat una trobada a Madrid entre totes les persones i col·lectius de l’estat espanyol que es dediquen a l’ensenyament i la divulgació de l’arquitectura entre els més joves.

La trobada ha estat coordinada per La Casa de Tomasa (Còrdova) i han estat convocats els següents grups i persones: AhoraArquitectura (Madrid), Archkids (Madrid), Arkilab (Saragossa), Arquect (Barcelona), Arquikids (Barcelona), Arquitectives (Ciutat de Mallorca), Arquitectura minúscula (Valladolid), Chiquitectos (Madrid), Clara Eslava (Madrid), Cómo crear historias (Madrid), Cuartocreciente (Sevilla), El globus vermell (Barcelona), FronteraD (Madrid), Javier Encinas (Valladolid), Jorge Raedó (Saragossa/Finlàndia), Kraftkovia (Sant Sebastià), Martina Minnucci (Madrid), Maushaus (Sant Sebastià), Sinergia Sostenible (Navarra), Sistema Lupo (La Corunya), Xosé Manuel Rosales / Proxecto Terra (La Corunya) i Zaramari (Bilbao).

L‘objectiu de la trobada és conèixer-nos, intercanviar experiències i crear xarxa. Així mateix, s’intentarà elaborar una declaració o manifest que reculli les inquietuds i reivindicacions comunes.

4 respuestas to “Trobada «Playgrounds» a Madrid”

  1. […] tiene los mismos objetivos generales (conocernos, intercambiar experiencias y crear red) que el primero, que tuvo lugar el pasado 31 de mayo en Madrid, está coordinado por  El globus vermell + Arquect y pretende desarrollar 3 de los ejes […]

  2. Silvia Sanchez said

    Bon dia! He vist que heu fet una trobada de persones i col·lectius de l’estat espanyol que es dediquen a l’ensenyament i la divulgació de l’arquitectura entre els més joves.
    Només volia dir-vos que a La Arquiteca ens dediquem a l’arquitectura lúdica per a infants a Eivissa. Crec que no em coneixeu…. :-)
    Pero m’agradaria que fessiu un cop d’ull a la meva feina, que podeu trobar a la pàgina de Facebook: La Arquiteca

    https://www.facebook.com/LaArquiteca?ref=hl

    Moltes gràcies! Segur que la trobada va estar genial!

    • Bon dia Sílvia,

      La trobada de Madrid va sorgir per iniciativa de La Casa de Tomasa (els trobaràs a facebook o al blog que tenen) i ells es van encarregar de contactar amb tothom. Quina llàstima que no us descobrissin a temps! El que podríeu fer seria escriure’ls (casadetomasa@yahoo.es) i que us afegeixin a la llista de col·lectius que ens dediquem a aquests temes, així segur que estareu al cas d’una possible propera trobada.
      Jo (sóc el Joan) no us coneixeia, però ara he vist el vostre facebook i em sembla molt interessant! Ànims i energia!

      Fins aviat!

      • Silvia Sanchez said

        Gràcies, Joan, per atendre el meu mail. La veritat és que a mi m’encanta la vostra tasca. Escriuré a La Casa de Tomasa i, qui sap, potser ens coneixem algun dia! Vinc a Barcelona de tant en tant.
        Salut!
        Sílvia

Deja un comentario